Hem      Carina Alfvén      Familjejuridik      Föreläsningar/Kurser      Årets hästbok      Referenser      Tvist/Ombud      Kontakt
 
 
Två sidor av en häst. Årets viktigaste bok för alla hästintresserade
Jurist Carina Alfvén
 
 
TVÅ SIDOR AV EN HÄST
Årets viktigaste bok för alla hästintresserade
Författare är Carina Alfvén, jurist och Åsa Pernes, journalist och fotograf. Båda specialiserade på häst.

Att ha häst är en livsstil och en otroligt positiv upplevelse, för det mesta. Men ibland kan det vara förenat med problem och det uppstår ofta i samband med köp eller försäljning av en häst.

Författarna till denna bok har varit "hästtjejer" i hela livet men på senare år har Carina Alfvén, som är hästjurist och expert just på hästfrågor, dessvärre fått tillbringa mer tid i förhandlingar och rättegångar än i stallet och på hästryggen.

Åsa Pernes, som arbetar som journalist, har skrivit åtskilliga artiklar om hästmänniskor som råkat illa ut i olika hästtidningar.

De flesta hästaffärer går bra, men det här är en bok som handlar om hästaffärer som har gått fel. Alla historierna i boken är något modifierade för att ingen skall känna sig utpekad, men allt har skett under de senaste åren i Sverige.

Tillsammans har de samlat sina erfarenheter om vilka misstag som görs och framför allt hur man kan undvika dem i denna bok.

Syftet med denna lättlästa bok är att ge konkreta råd till hästmänniskor för att undvika problem i hästaffärer. Och att därmed göra livet bättre för hästen, köparen, säljaren och förmedlaren.

KÖP BOKEN HÄR >> 
 
Ditt första rådgivningssamtal är alltid utan kostnad
Kontakta mig på telefon 0346-890 00 eller 0706-933 944
eller mejla mig på info@carinaalfven.se - alltid med ett svar inom 24 timmar
 
 
CAHS
Carina Alfvén
Telefon 0346-890 00
Mobil 0706-933 944
Innehar F-skattsedel
info@carinaalfven.se